Activitats per millorar la biodiversitat

| Tema: Parques

Més de 400 persones participen en la millora de parcs, rius i platges metropolitanes

Durant aquesta temporada tardor-hivern s'està portant a terme el vuitè cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans, que s'organitza des de fa uns anys des de l'AMB en col·laboració amb el Museu de Ciències Naturals, els ajuntaments metropolitans i altres entitats, amb una proposta diferent cada dissabte i cada diumenge. També aquest any 2014 s'han dut a terme més de 300 activitats diferents dins d'una nova edició dels programes anuals d'activitats. Enguany a més, i com a novetat, han començat les programacions dels projectes de jugatecambiental.

En total han participat 15.000 persones en les diverses activitats programades i d'aquestes, 420 ho han fet en activitats de millora de la biodiversitat de parcs, rius i platges metropolitanes.


Algunes d'aquestes accions han consistit, per exemple, en la construcció de refugis per als ratpenats del parc de Les Planes de l'Hospitalet de Llobregat, la recuperació de l'ecosistema de les dunes litorals de Castelldefels, Gavà i Viladecans, i la construcció del Jardí de les papallones i l'hotel d'insectes del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús a Badalona.

Documentos relacionados