Accesos directos:

Buscador global del AMB

Reforç de bus per la vaga de metro

Volver

| Tema: Movilidad

L'AMB reforça el servei de bus metropolità per moure's per Barcelona i l'àrea metropolitana

Vaga de Metro
Davant la vaga al servei de metro, convocada per als dilluns feiners, l'AMB reforça el servei de bus metropolità per moure's per Barcelona i l'àrea metropolitana.

L'AMB reforça, especialment, el servei de les línies de bus metropolità del Baix Llobregat i del Barcelonès nord que presten els operadors  Baixbus (L12, L14 i L52) i Tusgsal (B19, B20, B24 i B25).

Amb aquests reforços s'incidirà, sobretot, en les hores punta (de 7 a 9 h i de 16 a 18 h), moments en què pot haver-hi més problemes de capacitat als autobusos.

En aquests trams horaris, la majoria de les línies reforçades dupliquen la freqüència de pas i redueixen a la meitat, l'interval de pas habitual. Tot plegat, amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions, millorar la seguretat i no deixar a les parades viatgers que no poden accedir als autobusos.

L'AMB espera que els reforços ajudin a alleujar la congestió a les principals vies de circulació del territori metropolità per l'ús del transport privat, que incideix directament en la contaminació atmosfèrica de la metròpolis, i lamenta la situació de conflictivitat i l'alteració del servei de metro.