Obres al metro de Barcelona

| Tema: Metro

Afectacions a la L3 i a la L5 durant els mesos de juliol i agost

Obres al metro

Durant els mesos de juliol i agost es duran a terme diverses actuacions de millores a la Línia 3 i a la Línia 5 del metro de Barcelona.

Amb l'objectiu d'eliminar l'amiant de totes les instal·lacions de TMB s'estan duent a terme diverses obres a les estacions de Liceu i a Drassanes. L'afectació no suposarà el tancament de l'estació, però sí que els trens no s'hi aturaran. Concretament, entre l'11 i el 19 de juliol, els trens de l'L3 que circulin en sentit Zona Universitària no s'aturaran a l'estació de Liceu. Del 20 al 31 de juliol, l'andana afectada serà la del sentit contrari: no s'aturaran a Liceu els combois que circulin en direcció a Trinitat Nova.

En tractar-se d'afectacions a una única estació, hi ha diverses alternatives per completar aquest tram, bé sigui amb el mateix metro o amb diferents autobusos.

Més informació sobre les afectacions a la L3

L'1 de juliol van començar les obres de la segona fase de remodelació de la línia 5 de metro. Entre l'1 de juliol i el 31 d'agost s'executaran els treballs que han de permetre renovar fins a 3 quilòmetres de vies (12.000 metres lineals de carril), d'una infraestructura que data de l'any 1960. Els treballs, que han suposat una inversió de 15 milions d'euros, es realitzaran en dos trams dintre del període establert: el primer anirà de l'1 de juliol al 31 de juliol i deixarà fora de servei el tram des de La Sagrera fins a Horta. El segon comprendrà el període entre l'1 d'agost i el 31 d'agost, i farà que el tall inclogui la mateixa estació d'Horta deixant fora de servei tot el tram entre La Sagrera i El Carmel.

Més informació sobre les afectacions a la L5

Documentos relacionados