Motos elèctriques a Barberà

| Tema: Movilidad eléctrica

Scutum lliura dues motos elèctriques per als serveis municipals

L'Ajuntament de Barberà del Vallès ha rebut dues motos elèctriques cedides durant un període de 30 dies per l'empresa Scutum gràcies a un conveni amb l'AMB.

Es tracta de dos vehicles 100% elèctrics per tal que el serveis municipals els utilitzin en el seus desplaçaments institucionals i descobrir de primera mà els avantatges i beneficis de la mobilitat elèctrica. Aquesta cessió és fruit d'un conveni firmat el passat 14 de març de 2017 entre l'AMB i Scutum, amb l'objectiu de promoure la mobilitat neta per millorar la qualitat de l'aire de la metròpolis.

Fins avui, hi ha 4 ajuntaments metropolitans que han utilitzat aquests ciclomotors elèctrics, especialment des dels diferents cossos de la policia local que veuen que la moto elèctrica és un bon instrument de treball per poder complir part dels seus serveis.

Aquesta acció de l'AMB s'emmarca dins de l'estratègia metropolitana d'aposta per la mobilitat neta i la reducció de contaminació atmosfèrica de la metròpolis.

L'acte de lliurament s'ha realitzat a la plaça de la Vila i ha comptat amb l'alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, el director de Mobilitat i Transport de l'AMB, Joan M. Bigas i Joan-Pere Montserrat, director de Pasmon, Servei Oficial d'Scutum Barcelona.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Proyectos relacionados
  • Municipio:
    Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Torrelles de Llobregat, Viladecans
    Temas:
    Movilidad eléctrica
    Estado:
    En proceso
Dónde
Marker
Barberà del Vallès