Millora de les marquesines de Cervelló

| Tema: Movilidad y transporte

Acord per regular i traspassar la gestió de les marquesines d'autobús a l'AMB

L'AMB i l'Ajuntament de Cervelló han signat un acord que regula i traspassa la gestió de les marquesines d'autobús d'aquest municipi metropolità del Baix Llobregat a l'AMB. L'acord l'han signat el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, i l'alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio.

L'objectiu d'aquesta col·laboració entre l'AMB i l'Ajuntament de Cervelló, és garantir la instal·lació de noves marquesines a les parades d'autobús i el seu manteniment, així com la remodelació de les ja existents. A més, es procedirà a l'explotació publicitària dels espais reservats per aquesta finalitat a les marquesines.

També es dotarà les marquesines del municipi de pantalles d'informació a l'usuari (PIU), on els viatgers podran conèixer els temps d'espera reals dels autobusos. D'aquesta manera, l'AMB segueix homogeneïtzant els serveis de les marquesines metropolitanes. Actualment, ja hi ha 750 parades a la metròpolis amb aquest sistema d'informació.

De la mateixa manera, es millorarà la il·luminació d'algunes de les marquesines instal·lades des de fa més temps i a l'establiment de recolzaments isquiàtics.

En aquest context, Cervelló s'erigeix com un exemple dels diversos municipis que s'estan beneficiant d'aquest tipus d'acord amb l'AMB. Actualment, ja s'hi han sumat els municipis de Molins de Rei, Montgat, Tiana, Santa Coloma de Cervelló, el Prat de Llobregat, Gavà, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, El Papiol, Pallejà i Cornellà de Llobregat. Resten pendents Cerdanyola del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Sant Vicenç dels Horts. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Seu AMB