Sis nous recursos educatius

| Tema: Educación ambiental, Sostenibilidad

Adreçats als visitants de les plantes de tractament de residus

El Compartim un Futur, programa d'educació ambiental de l'AMB, ha publicat sis nous recursos educatius per als visitants de les plantes de tractament de residus. D'aquests recursos, la renovació dels quals es va iniciar el 2017, quatre estan adreçats als visitants dels ecoparcs que cursen secundària i dos al públic adult que fa la visita a l'ecoparc de Montcada i a la planta de selecció d'envasos de Gavà-Viladecans. Amb aquests sis nous recursos ja són un total de 14 dossiers els que s'han actualitzat.

Canvi d'enfocament

El disseny dels nous recursos educatius és més visual i il·lustratiu. Els continguts han estat elaborats molt acuradament i tenen una voluntat didàctica i pedagògica. Una novetat destacada és el nou enfocament de la gestió dels residus, que es trasllada de l'economia lineal i el reciclatge a l'economia circular, tot explicant què se'n fa dels residus després del tractament, amb l'objectiu d'estratègia cap al residu zero.
La renovació s'ha dut a terme per actualitzar la informació sobre unes instal·lacions que han estat remodelades parcialment o totalment, o bé han incorporat nous processos. Aquest fet no només comporta un canvi en la imatge de la mateixa instal·lació, sinó també en les dades d'entrades i sortides de residus i recursos o de l'eficiència, entre d'altres.

Un altre motiu de la renovació d'aquests dossiers educatius ha estat la necessitat d'homogeneïtzar totes les publicacions d'acord amb la nova imatge gràfica de l'AMB i adequar-les al públic al qual van dirigides. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Publicaciones relacionadas