Reunió del projecte SHERPA a Roma

| Tema: Energia

L'AMB tindrà el càrrec de secretari del Management Board del Associated Partners Forum (APF)

Imatge de la notícia

Aquest dijous 15 de juny s'ha celebrat a Roma la segona reunió del Comitè de Direcció del projecte SHERPA (Shared knowledge for Energy Renovation in Buildings by Public Administration). L'AMB hi ha assistit en qualitat de soci associat i ha estat proposada com a secretari del Management Board del Associated Partners Forum (APF) que també ha estat constituït en aquest fòrum.

L'APF tindrà la missió de transmetre al nivell local el coneixement generat dins del projecte SHERPA i així arribar a involucrar 500 municipis de la regió Mediterrània. Alhora, l'AMB serà responsable d'identificar 100 edificis municipals amb els quals es provaran les metodologies desenvolupades en el projecte, tant pel que fa a l'elaboració de propostes tècniques de rehabilitació energètica com de formació per als responsables municipals o de realització d'esquemes de finançament.

Aquesta segona reunió també ha estat útil per actualitzar l'estat dels treballs inclosos en el projecte com, per exemple, la identificació dels primers 107 edificis regionals sobre els quals s'actuarà. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Proyectos relacionados
Dónde
Marker
Regione Lazio, Roma