Fotolineres a Lisboa

| Tema: Fotolineras, Transición energética

L'AMB explica el seu projecte a l'Smart Energy World Summit 2017

L'AMB ha estat convidada a presentar una ponència sobre el projecte de Fotolineres laborals metropolitanes a l'Smart Energy World Summit 2017, celebrat els passats dies 24 i 25 d'octubre a Lisboa. Allà, i a través de tècnics de la Direcció de Serveis Ambientals, l'AMB va participar a la taula de debat "Smart energy as a path to smart cities", on va fer la ponència "Employee solar charging station: a comprehensive energy transition project".

Durant aquesta conferència, hi va haver intervencions destacades com les del secretari d'estat d'Energia de Portugal, del president del Consell de l'Agència Portuguesa del Medi Ambient, així com dels directius de diverses companyies de referència del sector com EDP, ENGIE i d'analistes del Banc Europeu d'Inversions (EIB).

El projecte de fotolineres laborals metropolitanes forma part de l'estratègia de transició energètica de l'AMB i disposa de dues instal·lacions actualment en ple funcionament. Una es troba a Sant Feliu de Llobregat en modalitat d'aparcament d'enllaç (park & ride) per a ús de tota la ciutadania, i l'altra a Esplugues de Llobregat, destinada a treballadors de l'Ajuntament del municipi.

A banda de projectes com el de fotolineres, també s'han tractat altres temes de gran interès relacionats amb la transició energètica com són les smart grids, els biofuels, l'empoderament dels consumidors i comunitats a través de la utilització de plataformes de dades, l'emmagatzematge d'energia o el finançament de projectes d'energia.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Proyectos relacionados
Dónde
Marker
Hotel Arts