Fotolineres a l'Smart to Future Cities

| Tema: Fotolineras, Transición energética

Actualment hi ha tres fotolineres en funcionament al territori metropolità

Sala de presentacions de la conferència

L'AMB ha presentat el projecte de fotolineres laborals metropolitanes a Smart to Future Cities 2018, una conferència internacional, celebrada a Londres el 25 i el 26 d'abril.

La ponència "Employee solar charging station: a comprehensive energy transition project" presentada per un tècnic de la Direcció de Serveis Ambientals de l'AMB, aprofundeix en el projecte de fotolineres metropolitanes que forma part de l'estratègia de transició energètica de l'AMB.

Actualment hi ha tres fotolineres insta·lades en ple funcionament. Una es troba a Sant Feliu de Llobregat en modalitat d'aparcament d'intercanvi (park&ride) per a tota la ciutadania i les altres dues són a Esplugues de Llobregat i al Laboratori de l'AMB, destinades a treballadors d'ambdues institucions.

A banda d'aquest projecte metropolità, també s'han tractat altres temes relacionats amb l'energia smart, com ara els districtes d'energia positiva, les microgrids i la relació entre flexibilitat de la demanda i planificació de xarxes energètiques en grans ciutats.

Documentos relacionados
Proyectos relacionados
Dónde
Marker
Radisson Blu Portman Square (Londres)