Dia de les Ciutats

| Tema: Sensibilización

Sensibilitzar sobre el desenvolupament sostenible de les ciutats

Panoràmica de l'àrea metropolitana

El dia 5 de novembre, al Recinte Modernista de Sant Pau (Barcelona), es va celebrar la jornada de tancament de la setmana d'activitats en el marc del Dia Mundial de les Ciutats organitzat per l'ONU-Habitat.

Aquest esdeveniment pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat d'un desenvolupament urbà sostenible (es preveu, per exemple, que la població urbana mundial es duplicarà de cara al 2050) i, alhora, promoure la cooperació i l'acció per donar resposta als reptes actuals de les ciutats.

La jornada del diumenge 5, sota el nom de La Festa del Dia de les Ciutats, va oferir diverses propostes gratuïtes per a públic familiar plantejades per prendre consciència sobre com de manera individual i col·lectiva podem millorar les nostres ciutats. Així, amb el "Compartim un futur" es va proposar l'activitat Recursos o Residus (envasos), amb una participació significativa. Aquesta activitat, centrada en els residus del contenidor groc, està pensada per fer reflexionar els participants sobre la generació de residus, l'envasament i el sobreenvasament de productes i les possibles alternatives. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Recinte Modernista de Sant Pau Barcelona