48h Open House Barcelona

| Tema: Sostenibilidad

El festival d'arquitectura oferirà propostes del programa d'educació ambiental metropolità

Imatge gràfica del festiva

Entre el 27 i el 28 d'octubre se celebrarà la novena edició del festival 48h Open House Barcelona, el principal festival d'arquitectura de la ciutat de Barcelona, on més de 200 edificis obriran les seves portes al públic.

Aquesta iniciativa va començar l'any 1992 a Londres i s'ha estès a més de 30 ciutats dels cinc continents. El festival dona l'oportunitat d'accedir a una gran varietat d'edificis, alguns dels quals no solen ser visitables, i posa en valor la importància d'un bon disseny dins l'estructura de la ciutat.

L'AMB se suma aquesta celebració i obrirà les portes de la planta integral de valorització de residus de Sant Adrià de Besòs i la depuradora del Prat de Llobregat oferint visites exprés de 30 minuts per descobrir les singularitats i processos d'aquests edificis del litoral metropolità com a peces clau dins el metabolisme urbà de l'àrea metropolitana.

La data de visita serà el dia 27 d'octubre en horari d'11 a 14 h i l'entrada no requereix reserva prèvia.

Exposició d'arquitectura i urbanisme

L'AMB també participarà al 48h Open House Barcelona, amb "Suite metropolitana" una exposició que recull els projectes d'arquitectura i urbanisme realitzats per l'administració metropolitana els darrers anys.

Documentos relacionados