Visites educatives anul·lades

| Tema: Aigua, Educación ambiental, Residuos

Es vol evitar qualsevol risc a les instal·lacions metropolitanes de tractament

Visita a les instal·lacions

Les visites educatives en instal·lacions metropolitanes de tractament d'aigua i residus segueixen anul·lades. Amb aquesta mesura, l'AMB vol evitar de manera preventiva qualsevol risc en aquestes plantes, ja que són serveis bàsics i essencials per al correcte funcionament del dia a dia als municipis. Toto i això, el programa d'educació ambiental "Compartim un Futur" no sha aturat.

Degut al risc de contagis, de moment es mantindrà la restricció de l'accés del personal extern tant en estacions depuradores com en plantes de tractament de residus. La prioritat amb aquesta mesura és protegir la salut de les persones, tant dels participants a les visites i activitats com, molt especialment, del personal que treballa a les infraestructures metropolitanes.

Des del dia 9 de març, i seguint tots els protocols en matèria de seguretat per la COVID-19, les visites i les activitats presencials a l'aula del programa educatiu Compartim un Futur estan suspeses. Per evitar que s'aturi el programa, l'AMB n'ha adaptat una part dels continguts a un format en línia, potenciant les activitats dirigides a un públic general, i que es poden fer a casa i en família.

D'aquesta manera, l'oferta educativa s'ha mantingut i actualitzat adaptant-ne els continguts quan ha calgut per mantenir-ne la qualitat tècnica i pedagògica. Tant les activitats disponibles com l'anunci de la futura represa de les visites, es poden consultar al web del Compartim un Futur, així com als perfils de l'AMB a les xarxes socials.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados