L'AMB a la Setmana Europea de l'Energia 2017

| Tema: Fotolineras, Transición energética

Presentació de les fotolineres laborals metropolitanes

L'AMB ha estat seleccionada per participar com a ponent a la Setmana Europea de l'Energia 2017 (EUSEW 2017) que organitza la Comissió Europea i que té lloc a Brussel·les del 19 al 25 de juny. Concretament l'AMB ha presentat el projecte de fotolineres laborals metropolitanes dins les sessions del Networking Village dels dies 21 i 22 de juny. En aquest espai es mostraran, fins al diumenge dia 25, un total de 24 projectes, a escala europea, de caràcter innovador i que aposten per una energia neta, segura i sostenible.

Gil Lladó, tècnic d'energia i canvi climàtic de l'AMB va ser l'encarregat de presentar la ponència "Employee solar charging station: a comprehensive energy transition project".

El projecte de fotolineres laborals metropolitanes forma part de l'estratègia de transició energètica de l'AMB i disposa de dues instal·lacions actualment en ple funcionament. Una es troba a Sant Feliu de Llobregat en modalitat park&ride per a tota la ciutadania i l'altra a Esplugues de Llobregat, destinada a treballadors de l'Ajuntament del municipi.

A banda de les fotolineres, també s'han tractat altres temes sobre solucions arquitectòniques per a la rehabilitació energètica NZEB d'edificis, comptadors d'energia intel·ligents al servei dels consumidors i sobre com aprofitar aquests nous fluxos de dades per generar models de negoci i canviar la cultura energètica ciutadana.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Proyectos relacionados
Dónde
Marker
Residence Palace, Brussel·les