Èxit de participants a la Jugatecambiental

| Tema: Educación ambiental, Parques, Playas

Més de 12.400 nens i nenes han participat a les activitats de primavera

La temporada de primavera de les Jugatecambientals ha tancat amb un gran èxit de participació i amb una valoració molt positiva de les seves activitats per part dels assistents. Es calcula que al voltant de 12.400 nens i nenes acompanyats de les seves famílies han participat en alguna de les propostes.

Les Jugatecambientals són espais d'esbarjo i experimentació on els infants de totes les edats poden aprendre els valors dels parcs i platges metropolitanes, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Cada cap de setmana es programen activitats guiades diferents, es diposa d'una zona de jocs no dirigits i d'un punt d'informació sobre el parc. Es realitzen en diversos parcs metropolitans així com a les platges de Castelldefels, de Montgat i de Gavà.

Dins de l'oferta de la Jugatecambiental s'inclou una selecció de 20 activitats dels sis eixos temàtics del programa Compartim un futur. Són propostes que permeten als participants descobrir els parcs amb uns altres ulls i alhora conèixer altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Una selecció de 20 activitats dels sis eixos temàtics del programa Compartim un futur permeten als participants descobrir els parcs amb uns altres ulls i alhora conèixer altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados