Educar per a la sostenibilitat

| Tema: Sostenibilidad

Moltes novetats al catàleg d'escolars 2014-2015 del PMES

La nova oferta educativa per a escolars del Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES) 2014-2015 es va posar en marxa l'1 de juliol amb noves activitats respecte del programa 2013-2014.

Enguany, s'hi podran trobar un total de 66 activitats relacionades amb l'ecologia i la biodiversitat, el cicle de l'aigua i la salut ambiental. Totes elles són gratuïtes i estan dirigides a informar, formar, conèixer, experimentar i actuar per assolir un territori i una societat més sostenible.

Els participants tindran l'oportunitat de visitar un parc a ritme de pedal, de conèixer la biodiversitat dels espais públics urbans i, per exemple, de treballar els conceptes de salut ambiental i contaminació acústica a través de la dansa.

A banda de les novetats incloses en el catàleg del curs 2014-2015, continuaran disponibles les diferents visites a les instal·lacions de tractament d'aigua i de residus, així com els diversos tallers que s'efectuen a les aules dels centres escolars o a altres espais. Tanmateix, cal recordar que diverses activitats del curs 2013-2014 encara estan actives i a disposició de casals i esplais fins al 31 de juliol.

Descarregar el PMES 2014-2015

A banda de les noves activitats proposades, el PMES estrena per a aquest curs, correu electrònic i telèfon de contacte per a demanar més informació o bé per sol·licitar una reserva.

Els nous canals de comunicació i atenció són:

Tel: 93 238 93 51
reserves.pmes@amb.cat

Així doncs, a partir del 31 de juliol deixaran de funcionar els contactes anteriors.

Totes les activitats que s'ofereixen al Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES) 2014-2015 estan dissenyades dins dels eixos programàtics del pla de sostenibilitat de l'AMB, el PSAMB.

L'AMB fa més de 20 anys que es dedica  a formar i informar sobre aspectes relacionats amb el medi ambient.

Documentos relacionados