Cantar contra el malbaratament alimentari

| Tema: Residuos, Sensibilización, Sistema alimentario

Un videoclip planteja el problema del model actual de consum de menjar

El videoclip, que amb un ritme festiu i una lletra desenfadada planteja el problema del model actual de consum, en el qual es llença menjar, ha estat un dels guanyadors destacats de la 4a edició del premi #elmenjarnoeslleça de la Fundació Espigoladors, una iniciativa per fomentar el valor dels aliments i la cultura d'aprofitament entre infants i joves.

El videoclip parla d'aspectes com la facilitat per llençar o descartar menjar que no tingui un bon aspecte i dona consells per no desaprofitar el menjar. La conclusió final és que la solució és a les mans del consumidor.

El projecte ha estat realitzat per l'Escola Anton Busquets i Punset de Calders (Moianès) i ha comptat amb la participació del grup musical Ambauka i la col·laboració d'alumnes, mestres, pares i mares de l'escola.

El videoclip és una mostra de recursos per sensibilitzar d'una manera original contra el malbaratament alimentari i que pot complementar algunes activitats del programa Compartim un Futur, com les que es tracten dins del tema "Recursos i residus", com ara De cabàs a cabàs... i una bona compra faràs! o Stop malbaratament!.

Vegeu totes les activitats del cicle temàtic "Recursos i residus"

Documentos relacionados
Enlaces relacionados