Projecte Rubí Brilla Promoció integral de l'Eficiència Energètica i les Energies Renovables

Rubí Brilla
Tema:
Economía circular
Sector:
Energia
Tipo:
Organismes
Categoría:
Economia circular
Subcategoría:
Projectes territorials
Teléfono:
Correo electrónico:
Web:

Descripción

Títol:  Rubí brilla

Subtítol:  Impuls de l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables als polígons industrials de Rubí

Localització: Rubí

Resum: Rubí Brilla és un dels projectes estratègics impulsat des de l'Ajuntament de Rubí. L'objectiu del projecte és que la ciutat de Rubí esdevingui un referent nacional i internacional en l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables en entorns industrials, comercials i domèstics, com a factor de millora de la competitivitat i millora ambiental del territori. Aquest objectiu neix de la voluntat de l'Ajuntament de Rubí de fer extensius a tots els sectors els objectius de reducció d'emissions adquirits amb el compromís del Pacte d'Alcaldes: reduir un 20% les emissions de CO2 fins el 2020, incrementant un 20% l'ús de renovables i l'eficiència energètica. El projecte Rubí Brilla té 5 àmbits d'actuació: Ajuntament, Indústria, Comerç, Domèstic, Mobilitat.

Enllaç:  https://www.rubi.cat/fitxers/documents-ok/area-de-planificacio-estrategica-promocio-economica-i-govern/rubi-brilla-documents/161123PladirectorRBVersio1.1Documentcomplet.pdf

Any d'inici: 2011

Objectius / reptes: Incrementar l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables a tots els àmbits de laciutat, des d'una visió integral dels efectes i impactes de l'energia a tots els àmbits.

Descripció / solució: Accions: , Contractació energia verda al ajuntament, Gestió de Factura i Monitoratge de consums d'equipaments,Campanya Comerç Sostenible, Projecte 50/50 a les escoles, Grup de Compra Agregada (indústries i comerços) d'energia verda, Jornades Tècniques i Congressos sobre energia, Comunitat Ciutadana Rubí Brilla d'Eficiència Energètica, Bonificacions Fiscals per eficiència i Renevables, Mapes-Web de potencial FV de naus industrials i d'edificis residencials.

Resultats: El projecte té moltes accions de diferent naturalesa, difícils de quantificar i resumir en aquest espai

Contacte: Josep Vives Jounou

Dónde

  • Edifici Rubi Forma Rambleta Joan Miro s/n, 08191 Rubí

¿Cómo ir?
Transportes en los alrededores...

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">