Lliurament de Premis FPemprèn

| Tema: Formación profesional

A la fase final hi han participat 244 alumnes de diversos municipis metropolitans

El passat 20 de juny es va celebrar a la Sala Barts de Barcelona el lliurament de la 9a edició dels Premis FPemprèn de la Fundació BCN Formació Professional.

Enguany, amb els instituts participants de tota l'àrea metropolitana de Barcelona, s'hi han presentat 90 projectes, dels quals el 22,2% han estat presentats per instituts de fora del municipi Barcelona. A la fase final del concurs van passar 82 projectes, 55 de grau superior i 27 de grau mitjà, corresponents a 38 centres i 244 alumnes participants.

Els premis van consistir en un guardó per a cada membre de l'equip guanyador i un pòster commemoratiu per al centre que el reconeix com a guanyador. A més a més, els membres dels equips guanyadors van rebre premis materials segons la categoria per a la qual han estat premiats.

Aquests Premis posen en valor l'esforç i l'empenta innovadora dels estudiants de Formació Professional en cada una de les branques en què han presentat candidatura.

El lliurament va ser conduit per Clara Sanchez-Castro, periodista i presentadora, que va dirigir aquest acte com ja va fer l'any anterior, i el va inaugurar el president en funcions de la Fundació BCN Formació Professional, Pere Fàbregas, el director de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Héctor Santcovsky, i el comissionat d'Educació, Infància i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba.

Llistat de guardonats

Documentos relacionados
Dónde
Marker
Sala Barts Barcelona