Impuls a l'economia circular

| Tema: Economía circular

Es licita per 72.600 € un servei d'assistència per implementar-ne el programa metropolità

Una persona controla un magatzem amb una tauleta

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha tret una licitació pública per implantar el programa d'impuls a l'economia verda i circular a la metròpolis de Barcelona. El pressupost d'aquesta licitació és de 72.600 € i un contracte que tindrà un any de durada. Es tracta d'una licitació pionera perquè els projectes locals existents assoleixin una dimensió metropolitana.

Model metropolità d'economia verda i circular

Aquest programa pretén fomentar les pràctiques de simbiosi industrial tot dinamitzant el contacte i la intermediació entre empreses per promoure col·laboracions innovadores en l'àmbit metropolità.

En aquest sentit, es pretén impulsar un model metropolità basat en la màxima eficiència en l'ús dels recursos, que promou la reutilització de residus com a noves fonts de materials i d'energia, aprofitant les sinergies dins del mateix sistema. Per exemple, un residu d'una empresa de Sant Boi pot ser un recurs per a una segona empresa de Montcada i Reixac.

Els objectius que es volen assolir són disposar d'una anàlisi de l'ecosistema industrial, integrar en una única base de dades sobre l'ecosistema industrial metropolità, donar suport especialitzat per assessorar en el foment de l'economia verda i circular, i el desenvolupament de projectes de simbiosi industrial i, finalment, mantenir la plataforma de recursos circulars, incrementant la informació que conté.

El termini de presentació d'ofertes finalitza el 30/11/18 a les 11.00 h.

Licitació i bases de la convocatòria

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Presentació de documentació Carrer núm. 62, 08040, Barcelona Seu de l'AMB