Guanyadors de les beques d'emprenedoria

| Tema: Desarrollo socioeconómico

Es presenten els prototips i apps dels cinc projectes finalistes

Imatge de la notícia

El passat divendres 19 d'octubre es van presentar els prototips i les apps dels projectes seleccionats en la darrera convocatòria de les beques d'emprenedoria social i tecnològica de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB.

L'import total de la convocatòria és de 50.000 euros, els quals es repartiran entre els cinc projectes finalistes, amb un mínim de 5.000 euros per cadascun, i la resta, fins a 50.000 euros, es repartirà en funció dels criteris de valoració recollits a les bases.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins el conveni de col·laboració signat entre l'AMB, el Citilab i IBM per tal d'impulsar la transformació digital de les ciutats.

Les iniciatives presentades han estat les següents:

Jo també llegeixo
Aplicació per a tauletes mòbils que facilita l'aprenentatge de la lectura i escriptura als nens amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual i altres problemes d'aprenentatge. Aquesta aplicació aconsegueix un entorn interactiu i lúdic que fomenta la seva autonomia i cobreix les necessitats de lectura en llengua catalana i castellana.

Import atorgat: 17.000 €

Municipi: Barcelona

Plataforma d'acompanyament a projectes socials d'emprenedors
Plataforma d´acompanyament a emprenedors socials i els seus mentors que permet realitzar un assessorament no presencial i respon a les necessitats dels diferents projectes d'emprenedoria.

Import atorgat: 5.000 €

Municipi: Barcelona

Ecolocal Market App
Aplicació que permet donar d'alta gratuïtament els productors i obradors de productes ecològics i connectar-los als consumidors, amb l'objectiu de pagar un preu més just i fomentar la compra de productes ecològics.

Import atorgat: 10.000 €

Municipi: Castelldefels

Campus social virtual
Millorar i facilitar l'experiència de la formació en línia replicant un campus de realitat virtual que permet interactuar entre alumnes i professors, tant per temes de formació, com conferències i altres interrelacions entre ells mateixos. La proposta inclou personatges virtuals, eines de ludificació, lliçons interactives i altres funcionalitats de realitat virtual.

Import atorgat: 8.000 €

Municipi: Cornellà de Llobregat

Documentos relacionados