Fòrum de l'Aliança per l'FP Dual

| Tema: Formación profesional

La campanya de l'AMB "FPro: amb l'FP, aviat podràs volar" es presenta durant aquest fòrum

L'AMB ha presentat la campanya de comunicació "FPro: amb l'FP, aviat podràs volar" durant el V Fòrum de l'Aliança per l'FP Dual "Comunicar oportunitats, comunicar FP i FP dual", organitzat per la Fundació Berstelmann, Suez Spain i la col·laboració de la Fundació BCN Formació Professional. La presentació va anar a càrrec de Guillem Espriu, coordinador de polítiques socials de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB.

Aquesta trobada ha reunit a l'auditori del Museu de les Aigües de Cornellà més de 400 experts en formació i ocupació d'ajuntaments i governs locals, centres d'FP, empreses, associacions, gremis, cambres i agents socials, entre altres, i s'ha centrat en temes de sensibilització de l'FP dual, campanyes de difusió i casos d'èxit amb experts nacionals i internacionals que contribueixen a la millora del model.

La campanya de l'AMB i la Fundació BCN Formació Professional per impulsar l'FP a l'àrea metropolitana s'ha presentat com a cas pràctic de comunicació junt amb altres tres exemples de promoció de l'FP: "Descubre la FP", de Fundació Atresmedia, "Challenging the perception of apprenticepships in England" i "Els professinals arriben més lluny", la campanya nacional de l'FP suïssa.

De la mà de la Fundació BCN Formació Professional també s'ha presentat l'FP dual de l'Ajuntament de Barcelona, que ha contribuït a reafirmar el paper dels governs locals en l'impuls, el suport i la gestió de la formació professional i l'FP dual.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Museu de les Aigües Cornellà de Llobregat