Campanya FP 2020

| Tema: Formación profesional

Prepara't per aterrar al món professional: amb l'FP aviat podràs volar

L'AMB i la Fundació BCN Formació Professional han activat la campanya "Prepara't per aterrar al món professional: amb l'FP aviat podràs volar", per potenciar la modalitat dual, impulsar el sector logístic i posar fi als rols de gènere existents a l'FP.

La campanya ha tingut una primera fase, coincident amb l'obertura del període de preinscripcions als cicles de formació professional, i ara se centra en la informació sobre el període de matriculació, que serà de l'1 al 7 de setembre.

Tant l'AMB com la Fundació BCN Formació Professional creuen en el potencial de la formació professional per fomentar els oficis de sempre i els que tenen més relació amb les noves tecnologies, preparar els estudiants perquè esdevinguin professionals qualificats i connectar-los amb el teixit industrial del territori, és a dir, amb empreses que valoraran la seva formació. A més, gràcies a l'oferta de professionals que es crea quan els estudiants acaben, l'FP contribueix a la reactivació econòmica.

Objectius de la campanya

La campanya "Prepara't per aterrar al món professional: amb l'FP aviat podràs volar" vol posar en valor l'FP com una opció de futur per aprendre una professió i connectar amb el món laboral, alhora que ofereix la possibilitat d'internacionalitzar els estudis.

També vol potenciar els avantatges que aporta la modalitat dual, que permet a l'estudiant aprendre tant al centre educatiu com a l'empresa, destacar la relació amb el teixit industrial i la connexió amb els sectors emergents del territori, com el logístic, o posar fi als rols de gènere associats a algunes famílies professionals.

Documentos relacionados