Acords per potenciar l'FP metropolitana

| Tema: Empleo

L'objectiu és integrar el món educatiu i el teixit productiu en la planificació de l'FP

L'AMB va presentar el passat 30 de novembre, en una jornada conduïda per la Fundació Barcelona Formació Professional, els acords presos amb l'AMB per tal de treballar l'FP en clau metropolitana i els projectes que s'hi encabeixen.

La presentació d'aquests acords ja s'ha fet a l'IES Esteve Terrades de Cornellà de Llobregat (també es va fer a l'IES Leonardo da Vinci de Sant Cugat del Vallès). Aquestes presentacions estan dirigides a persones de l'àmbit de l'educació i l'administració pública i en la darrera jornada a Cornellà de Llobregat hi van assistir prop de 50 professionals del sector.

L'acord de l'AMB amb la Fundació Barcelona Formació Professional vol integrar el món educatiu i el teixit productiu en la planificació de l'FP al territori metropolità amb l'objectiu de sumar esforços, visions i recursos en l'impuls i la millora de l'FP. Amb aquesta unió d'esforços es volen fer polítiques d'FP que puguin potenciar una formació innovadora i amb capacitat d'adaptació segons les necessitats i la diversificació de realitats del territori metropolità.

La Fundació BCN Formació Professional presenta tres branques de treball: L'observatori FP, FP i Empresa i Projectes europeus i relacions internacionals. Aquestes tres branques han estat presentades pels tècnics que les gestionen, que han facilitat tot tipus d'informació i eines als instituts, ajuntaments i interessats de la sala.

La presentació va anar a càrrec del coordinador de la part social de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Guillem Espriu; la tinenta d'alcalde de Cornellà, Montse Pérez, i la directora de la Fundació Barcelona Formació Professional, Montse Blanes.

Documentos relacionados
Dónde
Marker
IES Esteve Terrades Cornellà de Llobregat
Marker
IES Leonardo da Vinci Sant Cugat del Vallès