Taller sobre els ODS i l'Agenda 2030

| Tema: Relaciones internacionales, Sostenibilidad

Presentació dels resultats d'un informe sobre els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) a l'AMB

El passat 14 de desembre es va celebrar un seminari formatiu dirigit al personal tècnic de l'AMB amb l'objectiu de donar a conèixer l'Agenda 2030 de les Nacions Unides i els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

L'Agenda 2030 és l'agenda internacional global que ha de permetre planificar, gestionar, supervisar i avaluar la feina que desenvolupen les diferents organitzacions amb unes fites comunes. L'AMB i el seu àmbit competencial no són aliens a aquesta agenda transformadora.

Durant la jornada, l'Àrea d'Internacional i de Cooperació va presentar un treball que ha portat a terme en els darrers mesos, amb la participació de diferents serveis, i que ha servit per identificar de quina manera els 17 ODS es poden alinear amb les competències de l'AMB. A la sessió hi va participar personal tècnic de les àrees de Mobilitat i Transport, Medi Ambient, Desenvolupament Social i Econòmic, l'IMPSOL i l'Àrea d'Internacional i de Cooperació. La formació va anar a càrrec d'Agustí Fernàndez de Losada, director del Programa de Ciutats Globals del CIDOB.

Documentos relacionados
Dónde
Marker
Seu de l'AMB