Rencontres de l'AVITEM

| Tema: AMB

L'exemple de l'AMB com a model d'innovació en planificació estratègica a la Mediterrània

Marsella
Els passats dies 27 i 28 de gener, l'Agència de Ciutats i Territoris Mediterranis Sostenibles (AVITEM) va celebrar la sessió inaugural de la segona edició dels "Rencontres de l'AVITEM" a Marsella, França. La temàtica central per aquest 2015 és la planificació estratègica de les metròpolis a la mediterrània.

L'AMB va estar representada pel Director de Planificació Estratègica, Héctor Santcovsky, que va presentar el model de planificació estratègica de l'AMB i el treball en partenariat que la institució metropolitana desenvolupa amb les ciutats de la mediterrània dins la xarxa Medcities.

Durant el segon dia del seminari, Santcovsky va compartir el model institucional de l'AMB en la sessió "Governança de les metròpolis mediterrànies: quins models, quins mitjans?".

Les sessions van comptar amb la participació de diferents experts institucionals i acadèmics d'arreu de la Mediterrània: França, Itàlia, Marroc, Tunísia, Argèlia, Egipte i Líban.

Recontres de l'AVITEM celebrarà tres sessions formatives sobre la mateixa temàtica -planificació estratègica de les metròpolis de la mediterrània- a les ciutats de Tunis, Casablanca i Niça.

Documentos relacionados