Primer fòrum Índia-Espanya

| Tema: AMB

L'AMB presenta la seva experiència en gestió d'aigua i residus

Els dies 3 i el 4 de desembre de 2014 va tenir lloc a Madrid el fòrum "Sustainable Cities and Transport Networks for the generations to come", una trobada organitzada per la Fundación Consejo España Índia que pretén fomentar l'intercanvi de bones pràctiques i identificar les possibles oportunitats comercials entre tots dos països, tant en l'àmbit públic com en el privat.

L'AMB va presentar el seu model de gestió de residus i aigua a través de Carles Conill, director de Medi Ambient. També es va exposar el panell de mobilitat de TMB i el departament d'Habitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona va realitzar una ponència.

Aquesta trobada de diàleg bilateral i sectorial té la volutat d'enfortir les relacions amb l'emergent Índia, un país on més de 45 ciutats ja superen el milió d'habitants. Van assistir al fòrum representants de Delhi, Mumbai, Chennai, Bangalore o Ahmedabad que, a través de les taules de discussió i d'un seguit de visites tècniques, rebran eines i solucions per millorar la gestió de les seves aglomeracions urbanes.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados