Fira avícola del Prat

| Tema: economia, Mercados, Sistema alimentario

La presidenta de l'AMB destaca, en una visita, la importància de la fira com un referent metropolità

La presidenta de l'AMB, Ada Colau, va visitar la 44 Fira Avícola del Prat el passat 16 de desembre i va destacar la importància d'aquesta Fira i del Parc Agrari del Llobregat "com un referent de primer ordre del territori i del producte de proximitat" va dir Colau.

Acompanyada per Lluis Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat, La presidenta de l'AMB va passejar pel nou recinte firal, estrenat per aquesta edició, dins de l'edifici singular Granja de la Ricarda.

Ada Colau va recorre el pavelló on s'exposaven la pollastres "pota blava", i va rebre explicacions sobre la cria de les aus, per part de la presidenta de l'Associació de Cuidadors de pollastre raça Prat, Valentina Guisado; també va visitar l'estand del Parc Agrari del Baix Llobregat, la Mostra d'Entitats locals i el pavelló amb l'edició de l'Economia Social Cooperativa del Baix Llobregat.

El nou recinte firal del Prat, amb més de 20.000 m2 de superfície entre interior i exterior, està situat a la Granja de la Ricarda, un edifici singular que havia estat un antiga vaqueria a principis del s.XX, i que ha estat reconstruït en l'actual emplaçament com a compensació d'AENA a l'ampliació de l'aeroport.

Documentos relacionados
Dónde
Marker
Granja de la Ricarda