Direct access:

Lliurament de premis del Concurs Passatges Metropolitans

13 de Maig a les 18:30h a l'Escola Técnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Lliurament de premis del Concurs Passatges Metropolitans
*
*
*

Data protection

L'informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a donar resposta a les seves peticions. Les seves dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels seus drets adreçant-se adjuntant el seu DNI a Serveis Jurídic, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé al correu electrònic a serveisjuridics@amb.cat.

However, the acceptance of these conditions implies consent to the processing of your personal data for the provision of services requested through this portal and, if necessary, to make the necessary arrangements with government or public entities involved in the processing, and its subsequent incorporation into the mentioned "AMB_dades" file.