Tornen les Jugatecambientals

| Subject: Parks, Beaches

La temporada de tardor començarà el dia 18 de setembre i s'estendrà fins al 27 de novembre

Després de la bona valoració de la temporada de primavera de la Jugatecambiental, en la qual van participar més d'11.000 persones, les 27 Jugatecambientals estan a punt per a la temporada de tardor que s'iniciarà el 18 de setembre i s'allargarà fins al 27 de novembre.

L'oferta d'activitats per aquesta tardor és molt àmplia i diversa. Es programaran prop de 300 activitats diferents arreu del territori metropolità, com ara: activitats d'observació d'ocells, bicicletades, plantacions de petits horts, construcció d'hotels d'insectes, contes, gimcanes, jocs, tallers de reciclatge, construcció de caixes niu, censos d'ocells i insectes, entre altres. Les Jugatecambientals representen espais ideals on les famílies amb nens i nenes de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors d'aquests espais metropolitans, a més de molts continguts relacionats amb la sostenibilitat.

A banda de les activitats programades, totes les Jugatecambientals disposen d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació amb propostes per gaudir del parc i del municipi on s'ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia relacionada amb la natura i el medi ambient.

Aquesta tardor, a les 26 Jugatecambientals actives se n'hi incorpora una de nova. Es tracta de la Jugatecambiental de Badia del Vallès, que està gestionada per Bosc de Llum.

Les Jugatecambientals estan ubicades en carpes en els diferents parcs i obren els diumenges al matí al voltant de les 11 h (consultar horaris), excepte la del parc de la Muntanyeta, que obre els dissabtes al matí.

Related documents