Re-Visions de la Barcelona metropolitana

| Subject: Urban Planning

Presentació del llibre

El passat 16 de maig es va presentar al pavelló Mies van der Rohe de Barcelona el llibre Re-Visions de la Barcelona metropolitana. Espai públic 2013-2017. Editat per la secció de Projectes i Disseny Urbà de l'AMB, conjuntament amb POCH Comunicació, és el 5è volum de la col·lecció Espais Metropolitans que recopila i mostra els projectes executats en el període 2013?2017 per la institució.

La presentació, a la qual van assistir 120 persones, estava enmarcada dins de la Setmana d'Arquitectura que organitzen l'Ajuntament de Barcelona, el Col?legi d'Arquitectes de Catalunya (CoAC) i la Fundació Mies van der Rohe. Va comptar amb la participació de Marta Poch (Poch Comunicació) i Noemí Martínez (arquitecta de l'AMB), com a representants dels editors, i de David Bravo, Eva Pagès i Ivan Blasi, autors del llibre, que van conversar sobre les visions i re-visions de l'espai públic que s'introdueixen en els diferents capítols del llibre.

També van intervenir en l'acte Anna Ramos, directora de la Fundació Mies Van der Rohe, Antonio Balmón, vicepresident executiu de l'AMB, i Ramon Torra, gerent de l'AMB.

Related documents
Related publications