Planta't al Botànic

| Subject: Parks

Prop de 2.200 persones assisteixen a la festa del Jardí Botànic

El passat diumenge 28 d'abril es va celebrar el Planta't al Botànic, la jornada de portes obertes del Jardí Botànic de Barcelona. Organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l'Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l'Institut Botànic de Barcelona i l'AMB, es calcula que hi van assistir prop de 2.200 persones al llarg de tota la jornada.

Enguany la festa estava centrada en el 20è aniversari del Jardí Botànic de Barcelona i es van dur a terme diferents propostes al voltant d'aquesta efemèride, com per exemple un itinerari guiat que recordava aquests 20 anys d'història o l'activitat "Art i natura", que convidava les famílies a elaborar un mosaic de celebració amb serradures de colors. La Jugatecambiental del Jardí Botànic Històric també es va traslladar per a l'ocasió al Jardí Botànic.

En aquesta edició, la festa va finalitzar a les 15 h amb l'actuació d'una banda de música. Tot i això, la jornada de portes obertes es va allargar fins a les 19 h, hora de tancament del jardí.

Durant tot el dia i per afavorir l'afluència d'assistents, l'AMB va proporcionar un autobús llançadora gratuït des de la plaça d'Espanya fins al Jardí Botànic.

Gràfic d'evolució de l'assistència al Planta't

Related documents
Related links
Related facilities
Where
Marker
Jardí Botànic de Barcelona Carrer Doctor i Font Quer, s/n, 08038, Barcelona