Planta't al Botànic

| Subject: Parks

Prop de 2.900 persones assisteixen a la festa del Jardí Botànic

El passat diumenge 21 d'octubre va tenir lloc l'activitat Planta't al Botànic, la jornada de portes obertes del Jardí Botànic de Barcelona. Organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l'Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l'Institut Botànic de Barcelona i l'AMB, es calcula que hi van assistir prop de 2.900 persones al llarg de tota la jornada.

Sota el lema "Un dia entre bolets", es van programar activitats i tallers per a públic de totes les edats relacionades amb el món dels fongs i bolets com, per exemple, observacions amb lupa i microscopi, un taller d'elaboració de cistells boletaires, contes, una plantació popular, visites guiades, una mostra de bonsais o l'exposició d'il·lustracions de l'artista Suzanne Davit. La jornada va acabar amb una gran xocolatada de cloenda.

La Jugatecambiental del Jardí Botànic Històric també es va traslladar per a l'ocasió al Jardí Botànic. Els visitants podien trobar-hi informació sobre els projectes educatius del PMES i d'Espai Públic de l'AMB, així com dels seus espais, i també una proposta artística, un joc relacionat amb el món dels bolets i un itinerari guiat pel Jardí Botànic adreçat a famílies.

Durant tot el dia i per afavorir l'afluència d'assistents, l'AMB va proporcionar un autobús llançadora gratuït des de la plaça d'Espanya fins al Jardí Botànic. 

Gràfic Evolució de l'assistència al Planta't

Related documents
Related links
Related facilities
Where
Marker
Jardí Botànic de Barcelona Barcelona