Parcs i platges smart

| Subject: Parks

L'AMB gestionarà parcs i platges amb tecnologia analítica, mòbil i al núvol

L'AMB ha adjudicat a IBM la creació d'un centre de gestió amb tecnologia smartcity. Ara, l'administració metropolitana podrà gestionar els parcs que depenguin de la seva competència i totes les platges del territori metropolità a través d'un centre de gestió. Es tracta d'una plataforma tecnològica d'IBM de gestió de dades, a través de tecnologies analítiques i en el núvol, que permet la comunicació amb els ciutadans i amb els supervisors dels espais públics a través de la tecnologia mòbil.

Gràcies a aquest nou model smart els ciutadans i les administracions de la ciutat tindran la possibilitat d'interactuar i participar conjuntament en la millora de les instal·lacions públiques. Així, per exemple, un ciutadà podrà informar de l'existència d'un banc en mal estat a través del seu dispositiu mòbil i posteriorment controlar l'estat d'aquesta incidència en qualsevol moment. I una administració pública, advertir dels projectes de remodelació de les instal·lacions d'un parc.

Mitjançant aquest projecte l'AMB vol facilitar l'accés a les tecnologies de ciutats intel·ligents als municipis que integren el territori metropolità, independentment de la seva dimensió, compartint les capacitats del centre de gestió a través de la tecnologia cloud.

Un dels objectius d'aquest acord és la creació d'un entorn més intel·ligent i sostenible, i el foment de les noves tecnologies per garantir millors serveis als ciutadans.

Related documents