Nova senyalització a l'interior dels parcs

| Subject: Parks

Més de 200 nous senyals s'han instal·lat per tota la xarxa de parcs metropolitans

Durant l'últim any l'AMB ha procedit a l'ampliació de la senyalització a la xarxa de parcs metropolitans instal·lant-hi més de 200 nous senyals en totes les àrees amb usos normalitzats, i també en diversos punts amb informació interessant i educativa per a la ciutadania.

Els parcs ja disposaven de cartells amb informació general en els seus accessos. Aquesta nova intervenció ha significat la renovació i nova implantació de la senyalització interior dels parcs. Els senyals mantenen un disseny comú i propi de l'AMB, i estan formats per fites de xapa plegada en L de diferents alçàries amb un vinil groc que n'assegura la visibilitat per part de tots els usuaris dels parcs metropolitans.

Els diferents tipus de senyals s'agrupen en:

  • Àrees de jocs infantils, de fitnes, de work out i de gossos. Aquests panells informen de les normes i recomanacions de cada àrea, telèfons d'emergència, horaris i dates de desinfecció en les àrees de gossos.
  • Itineraris botànics, de descoberta ambiental i esportius. Aquests panells contenen recorreguts accessibles i segurs per fer caminant, o corrent en el cas dels esportius, amb consells, una petita explicació i activitats amb què es poden ampliar accedint a l'aplicació QR i al llarg de l'itinerari.
  • Punts d'interès i senyals normatius. Els panells normatius indiquen les activitats que no estan permeses a les làmines d'aigua, basses i llacs. Els punts d'interès expliquen els edificis, escultures, elements i vegetació singular dels parcs, que en alguns casos estan catalogats pels ajuntaments: horts, vinyes, pinedes, llacs naturalitzats, jardins d'insectes, ermites, castells, elements industrials, etc.

Related documents
Related links