L'AMB forma sobre jardineria

| Subject: Parks

Projecte d'aprenentatge i servei "Jardiners sense embuts".

Trobar espais per treballar diferents aspectes relacionats amb la jardineria i on es reflexioni sobre salut mental, aquest és un dels objectius del projecte d'aprenentatge i servei "Jardiners sense embuts" dirigit als alumnes de l'Institut Torras i Bages de l'Hospitalet de Llobregat i als usuaris del Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni.

La iniciativa, que rep el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet, consta de dues fases diferenciades, la primera té relació amb la formació i la segona implica un servei a la comunitat sobre allò que s'ha après. Aquest projecte es desenvolupa al parc de les Planes, de la Xarxa de Parcs Metropolitans (XPM) on, tant alumnes com usuaris, treballen conjuntament..

L'AMB col·labora en el projecte, tot explicant als participants el servei de gestió integral dels parcs, així com el seu valor ambiental i social, i oferint-los un petit tast sobre tècniques de jardineria.

Aquest projecte és una prova pilot, l'objectiu és establir les bases per a que partir del curs vinent hi participin tots els alumnes de 3er d'ESO de l'institut.

Related documents
Related links