Formació en fauna marina al CRAM

| Subject: Parks

Sessió sobre protocols d'actuació per als tècnics i operaris de l'AMB

Imatge de la formació

El 14 desembre l'equip tècnic de l'AMB i els operaris de les empreses contractistes que realitzen la neteja i manteniment de les platges metropolitanes van assistir a una sessió formativa sobre el protocol d'actuació en cas de detecció de fauna marina protegida (principalment cetacis o tortugues) a les nostres platges. D'aquesta manera es vol garantir la seguretat i salut pública dels usuaris alhora que es vetlla per la conservació del patrimoni natural, augmentant les possibilitats de supervivència d'espècies marines protegides.

La formació és va realitzar a les instal·lacions del CRAM (Fundació per la Conservació i Recuperació d'Animals Marins) al Prat del Llobregat i formava part d'una de les quatre sessions que l'AMB està oferint als tècnics municipals, policia local i altres grups d'interès implicats en el manteniment del litoral metropolità.

A banda d'aquestes sessions tècniques, l'AMB també ofereix, dins del Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat (PMES), les activitats "Els animals marins i la platja. Fem recerca!" i "Hem trobat un niu de tortuga!", totes dues de temàtica similar però adaptades per a públic familiar o escolar. 

Related documents