Finalitzen les obres al parc de la Muntanyeta

| Subject: Parks

Es milloren els equipaments existents i se n'afegeixen de nous

Han finalitzat les obres de millora dels equipaments del parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.

Concretament, s'ha endreçat l'espai del davant de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer a través de dues zones ben diferenciades: una de caràcter esportiu, amb una nova pista de bàsquet normativa i taules de ping-pong, i una de caràcter lúdic adreçada a públic familiar, on se situen la Jugatecambiental i l'àrea de jocs infantils. Entre les dues zones hi ha un nou espai d'estada que complementa aquests equipaments. Tot el conjunt anirà acompanyat del mobiliari i la senyalització corresponent.

D'altra banda, amb l'objectiu de promoure l'ús del parc com a espai de salut, també s'ha millorat el camí forestal perimetral del parc, un itinerari que utilitzen els veïns per passejar, córrer o fer marxa nòrdica. S'ha dotat de noves zones d'estada amb mobiliari urbà (bancs i papereres) i elements gimnàstics d'estiraments, que complementen els altres equipaments esportius ja existents al parc per a fitnes i entrenament.

Projectes com aquest, dissenyats per l'AMB en col·laboració amb els ajuntaments, adapten el disseny i els equipaments dels parcs a les necessitats i els usos de les persones. Així, se'n millora la percepció i el vincle que s'hi estableix i es propicien dinàmiques que contribueixen a tenir vivències positives en aquests espais, que porten implícites actituds de preservació i respecte dels parcs. 

Related documents
Related links
Related facilities
Where
Marker
Parc de la Muntanyeta Carrer Mare de Déu del Pilar, 08830, Sant Boi de Llobregat