Final dels projectes participatius 2017-2018

| Subject: Biodiversity, Parks, Beaches

Més de 1.000 alumnes s'han implicat en els projectes ApS de les platges i els parcs metropolitans

Durant el curs escolar 2017-2018 s'han dut a terme 24 projectes participatius a les platges i als parcs metropolitans en què han participat un total de 1.060 infants i joves. Això suposa, amb relació al curs anterior, que s'han fet 9 projectes participatius més i gairebé s'ha duplicat el nombre de participants.

Aquests projectes es basen en la metodologia d'aprenentatge servei (ApS), és a dir, els alumnes aprenen diversos continguts que després apliquen fent un servei comunitari, en aquest cas, relacionat amb intervencions de millora i difusió de les platges i dels parcs metropolitans.

L'objectiu d'aquests projectes és afavorir la implicació i vinculació de les escoles, instituts i entitats en la conservació del seu entorn més proper.

Durant aquest mes de juny, els projectes han anat concloent amb diversos actes com presentacions a les famílies, algunes d'obertes a la ciutadania, exposicions de pòsters científics, murals als centres educatius, festes finals, etcètera.

Atès l'èxit de participació i l'assoliment dels objectius, es pretén donar-los continuat durant el curs 2018-2019 i ampliar la participació de centres educatius i entitats.

Related documents