Dues noves jugateques ambientals

| Subject: Parks

Els parcs de Can Zam i de Can Solei i Ca l'Arnús incorporen una jugatecambiental

Des del 2 de novembre el parcs de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet i el de Can Solei i Ca l'Arnús a Badalona disposaran del servei de jugateques ambientals. Amb aquestes dues incorporacions ja són 6 els parcs que disposen d'aquest servei que des de l'inici ha tingut molt bona acollida per part dels ciutadans. 

La Jugatecambiental té com a principals objectius la promoció dels valors del parc i oferir, mentre es gaudeix d'aquest, un espai de joc i experimentació en família. Aquests projectes, organitzats pels ajuntaments, reben el suport d'AMB i estan gestionats per educadors d'entitats del territori.

En el cas de la Jugatecambiental del parc de Can Zam será gestionada per l'entitat Bosc de Llum que ja ha programat activitats per a cada diumenge fins a final d'any. Pel que fa a Can Solei i Ca l'Arnús els gestors seran l'associació Aloc Natura. Al seu web han obert un espai per realitzar les inscripcions a les activitats, la majoria d'elles gratuïtes. Tot i això, es reservaran algunes places pel públic que s'apropi el mateix diumenge.

Related documents
Related links