Congrés Nacional d'Educació Ambiental

| Subject: Environmental Education, Parks, Beaches

Es presenta la Jugatecambiental i el projecte "Coneguem el parc de les Planes"

Imatge de la inauguració del congrés

El Congrés Nacional d'Educació Ambiental 2018 va tenir lloc a Girona els dies 16 i 17 de novembre. La trobada va aplegar més de 200 persones d'arreu del país i de perfils diversos dins el món educatiu, universitats, administració local, diputacions i Generalitat de Catalunya, així com societat civil. Les conferències van plantejar noves estratègies en el camí de l'assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible definits per les Nacions Unides amb l'horitzó 2030.

L'AMB va presentar-hi el programa de la Jugatecambiental als parcs i platges metropolitans i el projecte participatiu "Coneguem el parc de les Planes", dins l'espai "Compartim experiències, aliances en educació ambiental".

El lema d'aquesta edició del congrés va ser "Teixir aliances per avançar en l'educació ambiental". Per aquest motiu, experiències com la Jugatecambiental o els projectes participatius, que impliquen xarxes de treball entre AMB, ajuntaments, entitats o centres d'educació, han estat seleccionades per l'organització de la trobada.

Amb aquestes dues ponències s'ha posat en valor la feina desenvolupada als parcs i a les platges en matèria d'educació ambiental, dinamització i implicació de la societat en la conservació d'aquests espais. 

Related documents
Related projects