8è cicle d'activitats als espais públics

| Subject: Urban Public Spaces

S'inicia el 8è cicle amb 32 noves activitats als parcs, platges i rius metropolitans

Imatge del cicle

En el 8è cicle que comença aquest mes d'octubre s'hi reuneixen tot un seguit d'activitats molt diverses i amb objectius molt diferents. Es volen donar a conèixer els valors de la Xarxa de Parcs Metropolitans, ensenyant la seva flora i la seva fauna, els entorns naturals que els envolten, la seva riquesa geològica i també, en alguns casos, també es vol fer participar als ciutadans en la seva millor ambiental a partir d'accions de voluntariat.

Entre el més destacable d'aquest nou cicle, hi trobem activitats de descoberta del riu Llobregat i tallers sobre jardineria, astronomia, meteorologia o bolets. També s'hi celebrarà un nova edició de la jornada de portes obertes, "Planta't als Botànics!" i diverses activitats de promoció d'hàbits més sostenibles entre la ciutadania enmarcades dins el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat.

El darrer cicle d'activitats es va celebrar de gener a juny d'aquest any i s'hi van celebrar un total de 31 activitats que van comptar amb la participació de més de 1000 usuaris.

Related documents