10 anys d'habitatge públic metropolità

| Subject: Housing

Un llibre recull 38 promocions acabades, 9 en desenvolupament i 3 premiades

Presentació del llibre
Presentació del llibre | Premsa AMB
L'Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL), entitat de l'AMB va presentar la publicació Habitatge Metropolità 2004-2014. Es tracta d'un recorregut pels últims deu anys d'habitatge social a l'àrea metropolitana de Barcelona. Un reflex del repte d'adaptar la construcció i gestió de l'habitatge social a les noves realitats i demandes del ciutadà, del qual en resulten edificis d'habitatge assequible, de qualitat i sostenibles amb una alta qualitat arquitectònica.

A través de les seves 320 pàgines, el llibre dóna testimoni del treball dut a terme durant aquesta darrera dècada amb un total de 38 promocions acabades, 9 promocions en desenvolupament i 3 urbanitzacions, reconegudes amb diversos premis.

Les diferents promiocions constaten la trajectòria experimentada de consolidar un paisatge urbà en la seva dimensió metropolitana i l'interès per garantir la qualitat de vida dels seus ciutadans.

En el període 2004-2014, l'AMB i l'Impsol ha construït un total de 2.242 habitatges protegits amb un total de 165.468 m2 de sostre edificat en el territori metropolità, i 720 habitatges més estan en procés de projecte.

Related documents