Senyals de restriccions ZBE

| Subject: Pollution

S'instal·len a les rondes els primers senyals de trànsit que indica la zona de baixes emissions

L'AMB ha començat a instal·lar a les rondes de Barcelona la senyalització viària de la zona de baixes emissions Rondes de Barcelona (ZBE Rondes Barcelona), per indicar als conductors quins vehicles queden autoritzats a circular-hi i quins no en situacions d'episodi de contaminació atmosfèrica.

El primer senyal s'ha instal·lat al ramal de la sortida 14 de la ronda de Dalt (B-20), en sentit Besòs, de l'Hospitalet de Llobregat. Amb aquesta acció, l'AMB inicia el desplegament de més d'un centenar de senyals de circulació que seran col·locats a les rondes per indicar la ZBE. La col·locació de senyals finalitzarà abans de l'1 de desembre, dia en què entra en funcionament la mesura de restricció, en cas d'episodi de contaminació atmosfèrica, a la zona de baixes emissions en l'àmbit de les rondes de Barcelona (ZBE Rondes Barcelona).

A l'acte de col·locació del primer senyal ZBE hi han assistit el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, i el segon tinent d'alcaldia i regidor de l'Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, José María García Mompel. 

Related documents
Where
Marker
Sortida 14