Més mobilitat laboral

| Subject: Bicycle

El programa Biciempresa es farà extensiu a totes les empreses metropolitanes

L'AMB ha presentat al Congreso Ibérico Bicicleta y Ciudad les primeres experiències del programa Biciempresa AMB, que promou els desplaçaments en bicicleta de casa a la feina a través de la cessió temporal d'aquests vehicles. Després de dues proves pilot als polígons Pedrosa de l'Hospitalet i del Pla de Sant Feliu, l'AMB farà extensiu el programa Biciempresa AMB a totes els empreses de la metròpolis de Barcelona.

L'AMB també ha presentat als experts de la bicicleta d'Espanya i Portugal congregats a València la Bicivia, la gran infraestructura metropolitana de carrils bici.

El congrés, al qual han assitit per part de l'AMB el vicepresident de Mobilitat i Transport, Antoni Poveda, i el director de Serveis de Mobilitat Sostenible, Carles Conill, l'organitzen ConBici i la Federació Portuguesa de Cicloturismo i utilizadores de Bicicleta (FPCUB).

Durant el congrés, Carles Conill ha explicat el programa Biciempresa i ha anunciat l'expansió del programa a tot el territori metropolità, la qual cosa implica la cessió de 150 bicicletes a més de 60 empreses. "Recordem que hem d'actuar sobre la mobilitat als centres de treball i als polígons. La mobilitat laboral suposa un gran nombre de desplaçaments amb vehicle propi i això genera un impacte important en la contaminació de l'aire", explica Conill.

La Bicivia: gran infraestructura metropolitana per a la bicicleta

Durant la presentació, Conill també ha explicat als congressistes la infraestructura Bicivia, una gran xarxa pedalable que ha dissenyat l'AMB amb el suport dels ajuntaments que pertanyen a l'administració metropolitana. La Bicivia connectarà i travessarà tota la metròpolis d'una manera ràpida i segura.

Related documents
Related projects
  • Subjects:
    Bicycle, Bicycle, Bicycle
    Status:
    En curs
  • Subjects:
    Bicycle
    Status:
    En curs
Where
Marker
Centre del Carme (València)