HUB Sant Cugat

| Subject: Bicycle, Transport públic

Es crea un nou espai per fomentar la intermodalitat entre bici i tren

Posado davant el local Bicibox de Sant Cugat

Es posa en marxa el HUB SANT CUGAT, un espai situat al costat de l'estació de FGC de Mira-sol, que ofereix una solució integrada de serveis i agrupa nous modes de mobilitat i els serveis de transport públic existents.

HUB SANT CUGAT consistirà a obrir un espai amb un servei Bicibox (aparcament segur de bicicletes), que inclourà 24 aparcaments i també el primer espai de Bicibox per a tricicles de càrrega compartits (que es podran demanar en préstec per repartir mercaderies a l'últim quilòmetre). També s'instal·laran dotze taquilles amb endolls per carregar les bateries de les bicicletes, un taulell de reparació i un inflador.

El HUB SANT CUGAT està pensat com un espai per promocionar la intermodalitat entre l'estació de FGC de Mira-sol i l'ús de bicicletes privades i tricicles de càrrega compartits. Aquest punt de connexió intel·ligent (smart hub) crea sinergies que impliquen un augment del transport públic i faciliten una mobilitat neta i saludable amb vehicles de mobilitat personal i amb tricicles de càrrega compartits per a la distribució urbana de mercaderies.

Aquest projecte, finançat per l'EIT Urban Mobility, serà possible gràcies a un consorci format per l'AMB, l'Ajuntament de Sant Cugat, FGC, la Universitat Politècnica de Catalunya: CARNET– CIT UPC i BarcelonaTech (UPC-CIT-Barcelona Tech).

Related documents
Where
Marker
FGC de Mira-sol