Electrolinera a Sant Joan Despí

| Subject: Sustainable Mobility, Electric Vehicles

L'AMB posa en funcionament un nou punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics en aquesta població.

L'AMB continua ampliant la xarxa de punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics a la metròpolis: des d'avui, disposa d'un nou punt a Sant Joan Despí. La nova electrolinera es troba al carrer de TV3, al costat de l'Hospital Moisès Broggi, hospital de referència al Baix Llobregat.

Aquest nou punt permet carregar el 80% de la bateria en 20-30 minuts i se suma als que ja funcionen al Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Gavà. Properament, l'AMB posarà en funcionament punts de recàrrega a diferents municipis metropolitans fins a arribar a la quantitat de 10 electrolineres instal·lades al territori.

Aquests punts de recàrrega ràpida disposen de tres connectors (Mennekes, CHAdeMO i COMBO CCS) per donar servei a qualsevol vehicle elèctric del mercat. També es disposa de dos endolls Schuko, que permeten recarregar la bateria d'una moto o d'una bicicleta elèctriques.

"Des de la inauguració de la primera, les electrolineres de l'AMB ja han distribuït 110.000 kWh, la qual cosa equival a un recorregut de 785.000 km sense emetre gasos contaminants a les ciutats metropolitanes", ha apuntat el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda.

Amb aquesta actuació, Poveda confia que el parc de vehicles elèctrics augmenti significativament els propers anys. 

Related documents
Where
Marker
Nova electrolinera Sant Joan Despí