Continuïtat del C-BUS

| Subject: Buses

L'AMB assumirà la gestió d'aquest bus urbà de Cervelló amb un servei a demanda


El vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, i l'alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, han firmat avui dilluns, 29 de gener, un conveni amb l'objectiu de garantir la continuïtat del servei d'autobús urbà d'aquest municipi del Baix Llobregat i traspassar la gestió del servei a l'AMB. Conegut com a C-Bus, el servei es va posar en marxa per facilitar la mobilitat dins del municipi, que té diverses urbanitzacions i una població força dispersa pel territori.

L'AMB, en ús de les seves competències d'ordenació i gestió dels serveis de transport públic, durà a terme la nova licitació i contractació del servei públic del C-Bus. Per la seva banda, l'Ajuntament de Cervelló tramitarà la continuïtat de l'actual prestació del servei fins a l'inici de l'activitat del nou adjudicatari que resulti de la licitació que farà l'AMB.

L'AMB estudiarà també les característiques bàsiques del servei (itineraris, horaris, freqüències, material mòbil i equipaments) i les línies actualment integrants del servei, de comú acord amb l'Ajuntament, per plantejar l'evolució progressiva d'aquest servei cap a un servei a demanda.

D'altra banda, el conveni signat avui recull la possibilitat que les persones empadronades a Cervelló puguin accedir en un futur al sistema metropolità de tarifació social. 

Related documents
Related links