Setmana de l'Energia 2018

| Subject: Energy Efficiency, Renewable energy, Energy Transition

L'AMB presenta el seu catàleg de recursos educatius i activitats

Visites a una fotolinera metropolitana, tallers sobre l'eficiència energètica o l'ús de l'aigua i material per muntar una exposició sobre energia per a públic escolar són alguns els recursos educatius i activitats que, des de l'AMB, s'ofereixen als ajuntaments adherits a la Setmana de l'Energia, una campanya de conscienciació sobre l'estalvi i l'eficiència energètica que, enguany, vol conscienciar sobre el canvi de model energètic. Aquesta setmana se celebra del 4 al 8 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Amb el missatge "Transició energètica de Catalunya" s'incidirà en la necessitat de fer un salt de l'actual model de consum i producció energètica, a un nou model que permeti l'apoderament del ciutadà (pot produir energia, pot participar en polítiques energètiques i pot gestionar la seva pròpia demanada i consum energètics).

En el territori català la setmana de l'energia l'organitzen l'Institut Català d'Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'AMB, la Diputació de Girona, el Centre d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es faran diferents activitats arreu del territori adreçades a la tot tipus de públic per fer arribar el missatge de la campanya. 

Catàleg de recursos de l'AMB
Formulari per a ens locals de la província de Barcelona, inclòs l'àmbit metropolità

Related documents