Nova activitat sobre residus

| Subject: Waste, Sustainability

"Tanquem el cicle" està destinada als alumnes de 3r a 6è d'educació primària

Tanquem el cicle

Per a la temporada 2016-2017, el programa Compartim un futur (PMES 2014-2020) compta amb una nova activitat anomenada "Tanquem el cicle", destinada als alumnes de 3r a 6è d'educació primària i dirigida a treballar el cicle dels residus, centrant-se sobretot en com els residus esdevenen recursos gràcies al fet de  gestionar-los correctament.

El tret diferencial d'aquesta proposta és que explora què passa més enllà de llençar els residus al contenidor i posa l'accent en els futurs productes que es podran fabricar amb els materials recuperats. Així, els alumnes podran conèixer com de les velles ampolles de plàstic se n'obté material tèxtil, com de llaunes usades es poden fabricar marcs de finestres o llantes de bicicletes, o com es pot aconseguir mobiliari urbà a partir de plàstics recuperats, entre d'altres.

Aquesta activitat es presenta amb una eina interactiva digital que guia tota la dinàmica, de manera que els alumnes poden aprendre sobre els residus mentre juguen. L'activitat acaba amb un concurs de preguntes.

Related documents