Més recursos educatius

| Subject: Environmental Education, Sustainability

Nous dossiers educatius de les instal·lacions metropolitanes

Imatge de la notícia

El programa Compartim un Futur disposa de recursos educatius de suport per als visitants de les plantes de tractament de residus que s'han renovat entre el 2017 i el 2018.

Es tracta de dossiers amb un disseny homogeni, més visual i il·lustratiu d'acord amb la nova imatge gràfica de l'AMB. En relació amb els continguts, s'ha actualitzat la informació per a cada instal·lació i s'ha incorporat el nou enfocament de la gestió dels residus, que es trasllada de l'economia lineal i el reciclatge a l'economia circular, tot explicant què se'n fa dels residus després del tractament, amb l'objectiu de l'estratègia cap al residu zero.

Actualment hi ha 10 dossiers adreçats a secundària (i alguns també a primària): l'Ecoparc de la Zona Franca, l'Ecoparc de Montcada i Reixac, l'Ecoparc dels Hostalets de Pierola, la Planta integral de valorització de residus de Sant Adrià de Besòs, la planta de triatge de residus inorgànics de Molins de Rei, la planta de selecció d'envasos de Gavà-Viladecans i la planta de compostatge de San Cugat del Vallès. També hi ha 2 dossiers adreçats a públic adult o especialitzat de l'Ecoparc de Montcada i Reixac i la planta de selecció d'envasos de Gavà-Viladecans.

Related documents
Related links